'Barça, Liverpool, Bayern en Arsenal 'versnellen' interesse in Gakpo'

'Barça, Liverpool, Bayern en Arsenal 'versnellen' interesse in Gakpo'

21-03-2022 13:37
118

Cody Gakpo weet zich in de belangstelling van clubs als Liverpool, Arsenal, Bayern München en ook FC Barcelona, meldt The Athletic. De Europese topclubs 'versnellen' hun interesse en voeren intern serieuze gesprekken over de PSV-aanvaller.

Gakpo verlengde eerder dit jaar nog zijn contract bij PSV tot medio 2026. Daarin werd geen transferclausule opgenomen, maar er zijn wel afspraken gemaakt over een toekomstige transfer. Het doorgaans goed ingevoerde medium vermoedt dat de 22-jarige linksbuiten ruim veertig miljoen euro moet opleveren. 

The Athletic weet dat er nog geen onderhandelingen worden gevoerd met PSV, maar dit zal gaan gebeuren zodra clubs meer duidelijkheid hebben over hun eigen selectie. Zo wacht Bayern München af of Serge Gnabry een nieuw contract zal tekenen. Bovendien moet Gakpo zijn toekomstplannen nog kenbaar maken.

De Oranje-international is bezig aan het beste seizoen in zijn loopbaan. In 36 officiële duels was hij goed voor zestien doelpunten en veertien assists. Hij liep in het Conference League-duel met FC Kopenhagen wel een blessure op na een harde charge. Gakpo mist daardoor de interlands van het Nederlands elftal tegen Denemarken en Duitsland.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie