Onana betrokken bij heftig verkeersongeval in Kameroen: Range Rover total loss

Onana betrokken bij heftig verkeersongeval in Kameroen: Range Rover total loss

22-03-2022 10:34 Laatste update: 10:42
76

Andre Onana is deze week betrokken geraakt bij een heftig verkeersongeval in Kameroen, zo is te zien op beelden die op social media circuleren. De doelman van Ajax kwam er zonder kleerscheuren vanaf.

Onana was onderweg van Yaoundé naar Douala om zich bij de nationale ploeg van Kameroen te voegen voor de play-offs om een WK-ticket tegen Algerije. De Ajacied, wiens broer achter het stuur zou hebben gezeten, botste met zijn Range Rover op een andere auto.

Onana raakte niet gewond. De bolide is total loss. Hij kon zijn weg uiteindelijk vervolgen met een leenauto. Zijn broer zou lichtgewond zijn geraakt. Onana wordt aanstaande vrijdag 'gewoon' aan de aftrap verwacht voor de eerste, cruciale ontmoeting met Algerije. Volgende week dinsdag is de return. De winnaar van het tweeluik gaat naar het WK in Qatar.

Na zijn dopingschorsing zit het Onana nog niet mee. De 25-jarige doelman, die na dit seizoen naar alle waarschijnlijkheid overstapt naar Internazionale, maakte enkele blunders op de Afrika Cup, krijgt in de Eredivisie veel tegengoals en ging niet vrijuit bij de Champions League-uitschakeling van Ajax tegen Benfica.