'Bayern houdt rekening met Gnabry-vertrek en zet Antony bovenaan verlanglijstje'

'Bayern houdt rekening met Gnabry-vertrek en zet Antony bovenaan verlanglijstje'

23-03-2022 07:40
107

In navolging van Ryan Gravenberch is ook Antony op de radar van Bayern München verschenen. De Braziliaanse Ajax-aanvaller wordt in München gezien als alternatief voor Serge Gnabry, mocht die weigeren zijn contract te verlengen.

Dat meldt BILD. Het contract van Gnabry bij Der Rekordmeister loopt nog door tot de zomer van 2023, maar vooralsnog lukt het Bayern niet om de verbintenis te verlengen. Mocht dit voor het einde van het seizoen nog steeds niet gelukt zijn, dan wil Bayern hem verkopen. Met het geld dat de club voor Gnabry ontvangt, wil het een poging doen om Antony naar de Allianz Arena te halen.

Bayern opende de onderhandelingen met Gnabry en zijn vertegenwoordigers in februari, maar de onderhandelingen werden destijds stilgelegd. Gnabry wil minstens vijftien miljoen euro per jaar gaan verdienen, maar daar wil Bayern (vooralsnog) niet aan.

Bayern hoopt ook Gravenberch naar Duitsland te halen. De Bundesliga-club zou inmiddels een bod van 25 miljoen euro hebben neergelegd bij Ajax, maar de onderhandelingen lopen nog. In het geruchtencircuit werd ook Noussair Mazraoui aan Der Rekordmeister gelinkt, maar volgens BILD is de rechtsback niet in beeld.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie