'Met Messi heb ik het meeste gespeeld, zou leuk zijn als hij terugkwam'

'Met Messi heb ik het meeste gespeeld, zou leuk zijn als hij terugkwam'

24 maart - 10:55
18

Als het aan Jordi Alba ligt, verlengt Ousmane Dembélé zijn contract bij FC Barcelona en keert Lionel Messi terug. De aanvaller is met Barcelona in onderhandeling en de Argentijn komt in Paris Saint-Germain niet helemaal tot zijn recht.

Bij het Spaanse radioprogramma El Larguero komt een eventuele verlenging van Dembélé ter sprake. Barcelona is al maanden met de aanvaller in onderhandeling. "Of ze moeten verlengen? Ik denk van wel. Hij is in zijn positie verreweg een van de beste ter wereld. Hij is gemotiveerd en ik weet niet wat hij gaat doen, maar ik hoop dat hij blijft."

Ook Messi komt ter sprake. Volgens meerdere Franse media is de dribbelaar ongelukkig in Parijs. "Ik denk dat het na een leven in Barcelona veel zal kosten om naar Parijs te gaan.  Messi is de speler met wie ik het meeste heb gespeeld en het zou zijn leuk als hij terugkwam. Ik heb veel last gehad van zijn vertrek."

In het geruchtencircuit worden Kylian Mbappé en Erling Haaland aan Barcelona gelinkt. Alba: "Mbappé is geweldig, dat heeft hij laten zien tegen Real Madrid. Haaland is ook jong en heeft een doel. Spelen voor Dortmund en PSG is niet hetzelfde als spelen in Camp Nou of Bernabéu. We zouden moeten zien wat ze hier doen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie