'Situatie Summerville verandert niet: Leeds United kan zomers belletje verwachten'

'Situatie Summerville verandert niet: Leeds United kan zomers belletje verwachten'

24 March - 11:15 Laatste update: 11:28
16

De kans is groot dat Hamburger SV opnieuw terugkomt voor Crysencio Summerville. Leeds United blokkeerde afgelopen winter een transfer, maar krijgt waarschijnlijk wederom een belletje uit Duitsland.

HSV wilde Summerville op huurbasis overnemen van Leeds, waar de oud-Feyenoorder vooral in het beloftenteam speelt. In het eerste elftal speelt hij geen serieuze rol van betekenis. Desondanks wilde Marcelo Bielsa, inmiddels ontslagen, niets weten van een vertrek van Summerville. Onder opvolger Jesse Marsch wordt er ook amper een beroep gedaan op hem.

Volgens het lokale Hamburger Morgenpost is de kans dan ook groot dat HSV wederom een poging voor Summerville gaat wagen. De krant schat zijn marktwaarde op twee miljoen euro. Summerville geldt als alternatief voor Aaron Opoku, die door HSV verhuurd is aan VfL Osnabrück. Summerville heeft in Engeland nog een contract tot de zomer van 2023.

Summerville vertrok in de zomer van 2020 bij Feyenoord, nadat hij met de club geen overeenstemming bereikte over contractverlenging. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s