'Kans best groot dat Ten Hag bij Ajax blijft, heeft het fantastisch naar zijn zin'

'Kans best groot dat Ten Hag bij Ajax blijft, heeft het fantastisch naar zijn zin'

24 maart - 18:32
101

De kans is best groot dat Erik ten Hag ondanks de interesse van Manchester United gewoon bij Ajax blijft. Dat denkt clubwatcher Freek Jansen van Voetbal International.

"Ik verwacht dat er best een grote kans is dat Ten Hag bij Ajax blijft. Ten Hag is heel rechtlijnig, eigenwijs en eigenzinnig. Alles moet kloppen, wil hij Ajax gaan verlaten. Hij heeft het bij Ajax nog altijd fantastisch naar zijn zin. Als het niet gebeurd was met Overmars, dan was de kans helemaal groot geweest dat hij zou blijven", zegt Jansen in de Pak Schaal Podcast van VI. "Aan de andere kant: hij gaat alleen naar een club waar alles klopt."

Volgens Jansen is het de vraag of Manchester United die club is. "United heeft al heel lang concrete interesse. Daar vinden gesprekken plaats. Maar hij is daar niet mee bezig. Dat is vooral het management. Hij is bezig met dit seizoen en hoe hij het weer zo kan draaien dat Ajax weer overtuigende overwinningen gaat boeken. Hij eist van zijn spelers dat ze niet met transfers bezig zijn. Als hij dat eist, dan eist hij dat ook van zichzelf."

Ten Hag koestert ondertussen wat hij bij Ajax heeft, aldus de VI-verslaggever. "Hij ziet absoluut een uitdaging in het eventueel voor de derde keer een kampioensteam smeden. Ralf Rangnick van United is echt fan van hem, maar het is absoluut geen uitgemaakte zaak."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie