'Parasiet' Bale slaat terug naar Spaanse krant: 'Een verspilling van mijn tijd'

'Parasiet' Bale slaat terug naar Spaanse krant: 'Een verspilling van mijn tijd'

25-03-2022 07:13 Laatste update: 07:31
39

Gareth Bale heeft zijn voeten laten spreken tijdens Wales - Oostenrijk. De Real Madrid-aanvaller was lange tijd niet fit, maar meldde zich deze week gewoon bij het nationale elftal van Wales. De Spaanse krant Marca noemde hem vervolgens een 'parasiet'.

Bale wordt vaak verweten dat hij het nationale elftal (en zelfs golf) belangrijker zou vinden dan Real. Toen er deze week foto's opdoken van de aanvaller die lachend op het trainingsveld stond bij zijn nationale elftal, kon Marca het niet laten te reageren. De krant uit de Spaanse hoofdstad noemde Bale een 'parasiet', maar de aanvaller slaat terug.

"Ik hoef geen signaal af te geven, dat is een verspilling van mijn tijd. Het is misselijkmakend, ze zouden zichzelf moeten schamen", zo sneert Bale na de wedstrijd tegen Oostenrijk richting Marca.

Wales wist door de twee doelpunten van Bale met 2-1 te winnen van Oostenrijk. Het land mag daardoor hoop houden op een WK-ticket. De finale van de play-offs laat echter nog even op zich wachten, aangezien de wedstrijden van Oekraïne zijn uitgesteld vanwege de oorlog in het land.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s