Lewandowski, Salah en Mbappé: geruchtenmolen draait op volle toeren bij Barça

Lewandowski, Salah en Mbappé: geruchtenmolen draait op volle toeren bij Barça

25 March - 09:48
42

Dat FC Barcelona in de zomer een nieuwe spits aan de selectie toe wil voegen, moge duidelijk zijn. De geruchtenmolen draait inmiddels op volle toeren: Robert Lewandowski, Kylian Mbappé en Mohamed Salah worden gelinkt aan de Spaanse grootmacht.

Barça lijkt de komst van Erling Haaland inmiddels uit zijn hoofd gezet te hebben. Volgens El Mundo Deportivo heeft de club zijn pijlen daarom gericht op Mohamed Salah, wiens contractsituatie voor vraagtekens zorgt bij Liverpool. De Egyptenaar, die tot de zomer van 2023 onder contract staat, kwam er vooralsnog niet uit met zijn club over een nieuwe verbintenis. Barcelona hoopt van de situatie te profiteren.

Diario SPORT wijst een andere kandidaat aan: Lewandowski. De Poolse topschutter van Bayern München wil naar verluidt vertrekken uit Duitsland om nog een keer een avontuur in een ander land aan te gaan. Lewandowski - wiens contract bij Bayern doorloopt tot medio 2023 - zou wel oren hebben naar een avontuur bij Barcelona, weet SPORT.

De derde optie voor Barcelona is Mbappé. Het Franse L'Équipe stelt dat er vanuit Catalonië contact is gezocht met de entourage van de Paris Saint-Germain-aanvaller, die over een aflopend contract beschikt. Zijn komst lijkt echter onwaarschijnlijk: Real Madrid ligt op pole position om Mbappé over te nemen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s