NAC wil Seuntjens droomkans niet onthouden en bevestigt Japanse transfer

NAC wil Seuntjens droomkans niet onthouden en bevestigt Japanse transfer

25-03-2022 10:05
23

Precies twee weken na zijn laatste optreden voor NAC Breda heeft Ralf Seuntjens zijn gewenste avontuur te pakken. De 32-jarige aanvallende middenvelder maakt de overstap naar het Japanse FC Imabari, zo maken de Brabanders bekend.

De transfer hing al wekenlang in de lucht. 'Dit avontuur was voor Ralf een droom die NAC hem niet wilde onthouden', zo stelt de Keuken Kampioen Divisie-club, die een transfersom ontvangt. Seuntjens verruilde De Graafschap afgelopen zomer voor jeugdliefde NAC. Hij kwam tot dertig officiële wedstrijden, waarin hij twaalf keer scoorde en negen assists gaf.

NAC had Seuntjens het liefst behouden, maar begrijpt dat dit een unieke kans is. "Het vertrek van Ralf is natuurlijk een aderlating voor ons. Niet alleen qua speler, maar ook als mens. Aan de andere kant is dit voor hem natuurlijk een unieke kans in de herfst van zijn carrière", zegt trainer Edwin de Graaf.

"NAC is, was en blijft voor mij een thuishaven en Breda blijft mijn thuisstad", laat Seuntjens weten. "Ondanks de korte periode vond ik het prachtig om eindelijk voor NAC te spelen en een droom die uitkwam. Het afscheid na de wedstrijd tegen De Graafschap was adembenemend. Ik ga de supporters van NAC dan ook ontzettend missen, maar ben tevens erg dankbaar dat ook zij mij dit avontuur gunnen en blij voor mij zijn."