Sponsors laten Antwerp massaal vallen: 'Ik ben teleurgesteld in zijn persoon'

Sponsors laten Antwerp massaal vallen: 'Ik ben teleurgesteld in zijn persoon'

25-03-2022 12:30
85

Sponsors laten Royal Antwerp FC massaal vallen. De ene na de andere haakt af na de aanstelling van Marc Overmars als technisch directeur en nu heeft 6D Sports Nutrition zich ook uitgesproken tegen het binnenhalen van de Nederlander.

Tegenover Het Laatste Nieuws laat 6D Sports Nutrition weten dat het ook wil stoppen met de samenwerking. "Ik ben teleurgesteld in de persoon van meneer Gheysens. Ik voel me gepakt door hem. Hij heeft niets op voorhand gecommuniceerd naar ons", aldus eigenaar Andy Baert.

Wedden

Meer odds

6D Sports Nutrition probeert nu onderuit het contract met Antwerp te komen. "Zijn motivaties zijn puur economisch, lijkt mij. Ik laat mijn advocaat nu bekijken wat mijn rechten zijn en of ik er wettelijk aan onderuit geraak om het contract vroegtijdig te stoppen."

Vier sponsoren hebben de samenwerking al stopgezet en daar kan met 6D Sports Nutrition dus een vijfde bij gaan komen. Ook grote spelers als Coca-Cola en Port of Antwerp denken na over het stopzetten van de samenwerking. De frisdrankgigant heeft al een gesprek met de clubleiding aangevraagd.