Na Fraser vertrekt ook Rankovic bij Sparta, gesprekken met Vriends

Na Fraser vertrekt ook Rankovic bij Sparta, gesprekken met Vriends

25-03-2022 17:34
9

Alesandar Rankovic vertrekt in het kielzog van trainer Henk Fraser bij Sparta na dit seizoen. De assistent-coach heeft zelf aangegeven zijn aflopende contract niet te willen verlengen, zo melden de Rotterdammers.

Daardoor kan Maurice Steijn, die Fraser opvolgt op Het Kasteel, zijn eigen assistent mee nemen. Rankovic is bezig aan zijn tweede periode als assistent bij Sparta. De Serviër verliet de club in 2020 al eens om hoofdtrainer te worden bij ADO Den Haag, maar nadat hij in de Hofstad werd ontslagen keerde hij terug.

Wedden

Meer odds

Sparta laat verder weten dat het met Bart Vriends nog in gesprek gaat. De dertigjarige verdediger heeft eveneens een aflopend contract, maar mogelijk blijft hij dus wel. Vriends speelt al sinds 2016 voor de Rotterdammers, waarmee hij de langst dienende speler in de selectie is. 

De verbintenissen van Michaël Heylen en Benjamin van Leer zijn formeel opgezegd, wat volgens de CAO voor 1 april moet gebeuren. De contracten van Tim Coremans, Mario Engels, Reda Kharchouch en Jeremy van Mullem zijn allen met één jaar verlengd. Kharchouch wordt momenteel verhuurd aan FC Emmen.