'Slot zei dat hij een hele goede keuze had gemaakt om mij niet te verhuren'

'Slot zei dat hij een hele goede keuze had gemaakt om mij niet te verhuren'

26-03-2022 11:30
23

Ramon Hendriks doet een boekje open over het vertrouwen dat hij van Arne Slot krijgt bij Feyenoord. De verdediger tekende vorige week tot medio 2025 bij in Rotterdam en hij vertelt dat Slot blij is hem tot zijn beschikking te hebben. 

In de winterstop was er sprake van een eventuele verhuurperiode, maar Slot stak daar een stokje voor. "Of het een bevestiging was dat Slot mij er graag bij heeft? Dat kan je zo zeggen", stelt Hendriks tegenover Feyenoord TV. "Voor de wedstrijd van afgelopen donderdag tegen Partizan heeft hij nog een keer benoemd dat hij een hele goede keuze heeft gemaakt door mij niet te verhuren."

"Dat is een mooi compliment", vervolgt de twintigjarige Hendriks, die in de return tegen Partizan links in de defensie mocht starten. "Slot belde mij voor Partizan, omdat Tyrell (Malacia, red.) niet zou spelen en ik zou gaan spelen. Toen zei hij dat hij een goede keuze had gemaakt om mij niet te verhuren."

Hendriks speelde tegen de Servische opponent negentig minuten mee en kon met 3-1 zegevieren in de eigen Kuip. "Het zijn hele mooie wedstrijden om te spelen. Dat we hem winnend afsluiten met het publiek erachter, is heel mooi om mee te maken."