'Nagelsmann denkt naast Mazraoui ook aan Dumfries, Inter wil hoofdprijs'

'Nagelsmann denkt naast Mazraoui ook aan Dumfries, Inter wil hoofdprijs'

26-03-2022 14:57
36

Bayern München wil aankomende zomer een rechtsback aan de selectie toevoegen. Noussair Mazraoui werd al genoemd bij Der Rekordmeister, maar trainer Julian Nagelsmann zou ook zeer gecharmeerd zijn van Internazionale-back Denzel Dumfries.

Met dat nieuwtje pakt La Gazzetta dello Sport zaterdag uit. Concreet is de interesse van Bayern nog niet. Nagelsmann en Bayern 'gaan een poging wagen' om de Nederlander naar de Allianz Arena te halen. Inter wil naar verluidt wel de hoofdprijs ontvangen voor Dumfries, die nog tot de zomer van 2025 onder contract staat in Milaan.

De Italiaanse club wil een transfer echter niet op voorhand uitsluiten. Mocht Bayern een bod neerleggen waar Inter tevreden mee is, dan wil het best meewerken aan een transfer. Dumfries is een van de namen die genoemd wordt bij Bayern: ook Mazraoui, die na dit seizoen uit zijn contract loopt bij Ajax, zou al gebeld zijn door Nagelsmann.

Dumfries maakt dit seizoen een uitstekende indruk in de Serie A. Hij kwam in 25 competitiewedstrijden in actie en wist het net 4 keer te vinden. Hij gaf ook 4 assists.