'Gewilde Maduro moet knoop doorhakken: PSV wil hem naar Eindhoven halen'

'Gewilde Maduro moet knoop doorhakken: PSV wil hem naar Eindhoven halen'

26-03-2022 20:29
51

PSV hoopt Hedwiges Maduro naar Eindhoven te halen, melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. Maduro is in beeld om bij PSV een technische rol in te vullen. Hij is nu nog hoofdtrainer van Almere City O21.

Onduidelijk is nog wat PSV met Maduro van plan is, maar de club heeft hem wel al langere tijd in het vizier. Maduro kon ook al naar FC Groningen, dat in hem een mogelijke assistent van Frank Wormuth zag, maar hij weigerde. Maduro is naast trainer ook analist bij ESPN. Mocht PSV hem naar het eerste willen halen, dan kan hij zijn werk als analist niet voortzetten.

Wedden

Meer odds

"Mijn volgende stap is het behalen van het UEFA Pro-diploma, nu kom ik in een fase dat ik keuzes moet maken om eventueel ergens assistent-trainer te worden. Er zijn veel clubs die belangstelling hebben. Dat is zeker mooi, ja", zei Maduro onlangs bij RTL7. "Ik ben aan het kijken wat ik wil. Ik ben tevreden bij Almere City, waar ik ook bij het eerste elftal werk. Ik wil ook met hen in gesprek. Ondertussen kijk ik naar wat er voorbij komt."