Utrecht krijgt 'sollicitatie' binnen: 'Jordy, als je kijkt, je mag me bellen!'

Utrecht krijgt 'sollicitatie' binnen: 'Jordy, als je kijkt, je mag me bellen!'

27 maart - 10:35
44

Nordin Amrabat hoopt op een terugkeer in de Eredivisie. De 35-jarige aanvaller, die nu bij AEK Athene speelt, deed tijdens Goedemorgen Oranje een oproep aan de technisch directeur van FC Utrecht.

Amrabat zou het liefst nog bij de Domstedelingen komen spelen en hoopt dat Jordy Zuidam, die de technische zaken bij FC Utrecht voor zijn rekening neemt, hem belt. "Ik heb nog een jaar contract, maar het is tijd om terug te komen naar Nederland", vertelt de ervaren vleugelaanvaller. "Iedereen weet dat ik een voorkeur heb voor FC Utrecht. Waar is de camera? Jordy, als je kijkt, je mag me bellen, haha!"

Of hij weg mag bij AEK, valt echter nog te bezien. De Grieken willen hem graag behouden. "Ik hoef mezelf verder niet te promoten of een sollicitatie te doen, want ik speel nu alles in Athene en volgens de club ben ik belangrijk. Daarom willen ze me behouden. Ze gaan volgend seizoen in een nieuw stadion spelen en ze willen dat ik daar graag bij ben, maar ik wil terug naar mijn kinderen en in Nederland nog wat laten zien. De mensen hier zijn me allemaal weer vergeten."

Video player

Check de laatste videoā€™s
Meer videoā€™s

Plaats een reactie