Ramalho is terug, 'lijkt inzetbaar' voor PSV tijdens bekerfinale en competitieslot

Ramalho is terug, 'lijkt inzetbaar' voor PSV tijdens bekerfinale en competitieslot

27-03-2022 12:51 Laatste update: 14:55
71

André Ramalho is zondag weer aangesloten bij de groepstraining van PSV. De Braziliaanse verdediger, die in januari een enkelblessure opliep, kan waarschijnlijk de slotfase van de competitie mee gaan maken.

PSV trainde zondag openbaar op De Herdgang en daar was te zien dat Ramalho van de partij was op het veld. De Braziliaan 'lijkt inzetbaar' voor de laatste wedstrijden van het seizoen, zo concludeerde het Eindhovens Dagblad. Dat betekent dat de concurrentie achterin weer toeneemt richting het Eredivisie-slot en de bekerfinale.

Naast Ramalho heeft trainer Roger Schmidt namelijk ook de beschikking over Olivier Boscagli, Armando Obispo en Jordan Teze. Laatstgenoemde stond de laatste paar wedstrijden op de plek van Ramalho en deed het daar uitstekend, waardoor de Duitse oefenmeester keuzes zal moeten gaan maken. Teze traint nu nog individueel omdat hij bij Oranje een lichte blessure opliep, maar de uitwedstrijd bij FC Twente van komend weekend komt waarschijnlijk niet in gevaar.

De enige twee spelers die nog niet meetrainen bij PSV, zijn Phillipp Mwene en Ryan Thomas. Dat tweetal is langdurig geblesseerd en revalideert nog. Richard Ledezma en Maxi Romero, die er ook voor langere tijd uitlagen, staan wel weer op het veld. Cody Gakpo traint net als Teze individueel, maar zal Twente-uit wel gaan halen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie