'Ik vind Arne Slot de beste trainer die op dit moment in Nederland actief is'

'Ik vind Arne Slot de beste trainer die op dit moment in Nederland actief is'

27-03-2022 14:02
65

Alireza Jahanbakhsh is zich bewust van het feit dat hij de hooggespannen verwachtingen na zijn terugkeer naar Nederland nog niet heeft waargemaakt. De kritiek van het Legioen begrijpt de aanvaller van Feyenoord dan ook goed.

"Ik weet dat mensen meer rendement van me verwachten. Ik moet gewoon nog belangrijker worden voor Feyenoord", zegt Jahanbakhsh, die aan het begin van het seizoen overkwam van Brighton & Hove Albion, in het Feyenoord-supportersblad Hand in Hand.

Wedden

Meer odds

De aanvaller uit Iran, die als speler van AZ topscorer van de Eredivisie werd, voelt zich thuis in De Kuip. "Sinds dag één heb ik veel warme reacties gekregen", vertelt hij. "Natuurlijk zijn supporters ook kritisch, dat ik meer moet scoren. Dat begrijp ik. Maar ik weet dat ik de supporters iets kan teruggeven en goed kan presteren hier. Ik moet laten zien dat ik belangrijk ben voor dit team."

Over trainer Arne Slot heeft Jahanbakhsh niet te klagen. De twee kenden elkaar al van AZ. "Hij is in ieder geval tactisch zeer sterk en is heel duidelijk en kritisch. Zijn gedachte over voetbal is hetzelfde, maar hij heeft nu nog meer ervaring, ook in de omgang met spelers. Ik vind Arne Slot de beste trainer die op dit moment in Nederland actief is."