PSV-doelwit Maduro moet keuze maken: 'Ik ga stoppen met televisiewerk'

PSV-doelwit Maduro moet keuze maken: 'Ik ga stoppen met televisiewerk'

27 March - 17:25 Laatste update: 17:26
17

PSV, FC Groningen, Almere City FC of toch een andere club: Hedwiges Maduro heeft wat te kiezen. De achttienvoudig Oranje-international kan alleen nog niet zeggen waar zijn toekomst ligt en wanneer dat bekend wordt.

"Ik weet eigenlijk hetzelfde als jullie", reageert Maduro voor de camera van ESPN, na de zege van Almere City - waar hij assistent-trainer is - op MVV (0-3). Ik hoor wat en krijg berichten af en toe. Ik kom nu wel in een fase dat ik moet gaan kiezen en dat er belangstelling is. Ik vind dat ook wel normaal."

Zaterdagavond meldden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International dat PSV interesse heeft. Maduro: "Er zijn heel veel dingen waar. Er zijn heel veel clubs die interesse hebben. Ik ben ook met Almere in gesprek. Het is nu een fase waarin ik keuzes moet maken. Dat het een hele lijst is, geeft wel aan dat ik als trainer op de goede weg ben. Ik ga nu rustig kijken en alles op een rijtje zetten."

Voorlopig zal Maduro assistent blijven, want hij heeft nog niet de papieren om hoofdtrainer te worden. Als analist op ESPN zit de oud-speler van onder meer Ajax, Valencia en Sevilla in zijn nadagen. "Het gaat een keer gebeuren dat ik stop met televisiewerk. Dat kan heel snel zijn. Dat kan deze zomer zijn, misschien ook niet. Ik weet dat ik hoofdtrainer wil worden en dus ga stoppen met werk op tv."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s