Géén terugkeer van Messi bij FC Barcelona: We overwegen het niet

Géén terugkeer van Messi bij FC Barcelona: "We overwegen het niet"

28-03-2022 23:16
21

Een terugkeer van Lionel Messi bij FC Barcelona is op dit moment niet aan de orde. Voorzitter Joan Laporta heeft dat duidelijk gemaakt tegenover het Catalaanse medium RAC1.

Naar verluidt is Messi niet gelukkig bij Paris Saint-Germain en diverse oud-ploeggenoten zien hem graag terug bij Barcelona. Zover komt het waarschijnlijk niet. "Ik heb geen bericht ontvangen van Leo of van degenen om hem heen om terug te keren. De waarheid is dat we het op dit moment niet overwegen. We bouwen aan een jong team, gecombineerd met mensen met enige ervaring", zegt Laporta. "Maar Leo is Leo, de beste speler ter wereld, ook erkend. Hij verdient respect als speler en als persoon, maar we overwegen het niet doen."

"Op dit moment hebben we niet structureel contact. Er is geen persoonlijk contact. Hij is in Parijs, maar ik heb goede gevoelens voor hem. Ik weet wat er allemaal gezegd wordt, maar ik praat niet met hem", zegt Laporta, die nogmaals terugblikt op het vertrek van Messi. "Voor mij was het zeker niet gemakkelijk, maar we hebben gedaan wat we moesten doen."