Rapportcijfers Duitse media: zes onvoldoendes voor Oranje, Müller blinkt uit

Rapportcijfers Duitse media: zes onvoldoendes voor Oranje, Müller blinkt uit

30-03-2022 09:56
34

Duitse media hebben geen uitblinker aan Nederlandse zijde gezien tegen Die Mannschaft (1-1). Bij de ploeg van Hansi Flick zijn er wisselende gedachten over de optredens van Kai Havertz en Leroy Sané, terwijl Thomas Müller en Jamal Musiala de hoogste cijfers krijgen. 

In Duitsland worden rapportcijfers van 1 tot en met 6 uitgedeeld, waarbij 1 zeer goed is en 6 zwaar onvoldoende. BILD zag in de eerste helft drie Nederlanders door de mand vallen: Donyell Malen, Steven Berghuis en Teun Koopmeiners krijgen allen een 5. Het hoogste cijfer dat het Duitse medium geeft voor de selectie van Louis van Gaal is een 3. Matthijs de Ligt, Virgil van Dijk, Daley Blind, Denzel Dumfries en Frenkie de Jong krijgen dat rapportcijfer. Mark Flekken, Tyrell Malacia en Memphis Depay scoren een krappe onvoldoende en ontvangen een 4.

De Duitsers kunnen op hogere cijfers rekenen. Thomas Müller en Jamal Musiala krijgen een 2. De laagste cijfers zijn voor Nico Schlotterbeck, Leroy Sané en Tilo Kehrer (4). Spox denkt er anders over en geeft Sané een 2, terwijl Kai Havertz met een 5 het laagste cijfer krijgt. Antonio Rüdiger heeft volgens het medium alles gedaan om Memphis Depay van scoren te houden en krijgt voor zijn werk een 2.5. 

Spox krijgt bijval van de Duitse tak van 90Min. Ook laatstgenoemde medium zag Müller, Musiala en Rüdiger excelleren en delen een 2 uit aan het drietal. Havertz krijgt van 90Min een 3, terwijl Sané het met een 3.5 moet doen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie