'Feyenoord gaat mogelijk weer om de tafel met Arsenal over Nelson'

'Feyenoord gaat mogelijk weer om de tafel met Arsenal over Nelson'

30-03-2022 22:35
37

De kans is aanwezig dat Reiss Nelson ook na dit seizoen bij Feyenoord speelt. Volgens 1908.nl overwegen de Rotterdammers om Nelson langer te behouden na de verhuurperiode.

Feyenoord huurt Nelson dit seizoen van Arsenal. Hoewel de buitenspeler nog geen enkel doelpunt maakte in de Eredivisie, maakt hij in de laatste weken wel een prima indruk. Feyenoord overweegt nu om Nelson nog langer in De Kuip te houden.

Hoe de nummer drie van de Eredivisie daarvoor wil zorgen, is nog niet duidelijk. Nelson heeft bij Arsenal nog een contract tot medio 2023. Feyenoord zal dus in ieder geval om de tafel moeten met The Gunners als het de Engelsman wil behouden.

Nelson komt uit de jeugdopleiding van Arsenal, maar wist in Noord-Londen nooit een vaste kracht te worden. Eerder werd de jeugdinternational al verhuurd aan TSG Hoffenheim, nu stalt Arsenal hem tijdelijk bij Feyenoord. De nummer vier van de Premier League heeft met Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Nicolas Pépé en gelegenheidsbuitenspeler Emile Smith Rowe al genoeg opties op de flanken.