Messi-rentree aangemoedigd: 'Ik geef hem direct de aanvoerdersband'

Messi-rentree aangemoedigd: 'Ik geef hem direct de aanvoerdersband'

31-03-2022 08:04
23

Sergio Busquets mist Lionel Messi enorm bij FC Barcelona. De aanvoerder van de Catalanen hoopt dat hij de Argentijn voor zijn voetbalpensioen nog met open armen kan ontvangen en hem de aanvoerdersband kan overhandigen. 

Het verhaal is bekend: Messi wilde aanvankelijk in Barcelona blijven, maar moest noodgedwongen vertrekken. Hij koos voor een avontuur bij Paris Saint-Germain, al lijkt dat tot op heden niet wat hij er zelf van had gehoopt. "Natuurlijk, ik mis hem. Zowel op het veld als daarbuiten", vertelt Busquets tegen RAC1. "Wat hij ons heeft gegeven... Na zoveel jaren is het normaal om hem te missen. Ik weet zeker dat hij mij ook mist."

"Ik wens hem het beste in Parijs, maar ik hoop dat hij terugkomt", vervolgt de Spanjaard. "Tegelijkertijd weet ik ook hoe moeilijk dat zal worden. Toen Xavi (Hernández, red.) zei dat de deuren voor hem altijd openstaan, kan je wel voorstellen hoe blij ik me voelde. Ik zou hem direct de aanvoerdersband geven. Messi kan rekenen op mijn bewondering en respect."