Feyenoord zegt drie contracten formeel op, maar houdt de spelers in onzekerheid

Feyenoord zegt drie contracten formeel op, maar houdt de spelers in onzekerheid

31-03-2022 16:29
89

Feyenoord heeft drie aflopende spelerscontracten formeel opgezegd. Achraf El Bouchataoui (foto boven), Ömer Gündüz en Sven Zitman hebben te horen gekregen dat er voorlopig geen plek voor hen meer is in Rotterdam-Zuid.

Feyenoord moet, net als alle andere betaald voetbalclubs, volgens de geldende CAO voor 1 april duidelijkheid verschaffen over verlengde aflopende spelerscontracten. Dat ging dus om drie spelers: Gündüz en Zitman maken onderdeel uit van de selectie van het Onder 21-elftal van Feyenoord en ook Bouchataoui zit op papier bij die groep, maar de middenvelder is dit seizoen op huurbasis actief bij RKC Waalwijk.

Het formeel opzeggen van die drie contracten betekent echter nog niet dat de Stadionclub definitief niet met ze door wil. Op de website valt er te lezen dat de club 'eventueel op een later moment nog met één of meerdere van de betreffende spelers in gesprek treedt over een nieuwe verbintenis voor komend seizoen'. Het drietal mag dus nog hopen op een langer verblijf bij de volksclub uit Rotterdam-Zuid.