Heracles laat zeven spelers in onzekerheid, contract van drietal is verlengd

Heracles laat zeven spelers in onzekerheid, contract van drietal is verlengd

31-03-2022 20:17
9

Heracles Almelo heeft drie opties gelicht, waardoor Luca de la Torre, Giacomo Quagliata en Navajo Bakboord langer aan de club verbonden blijven. Het drietal ligt nu tot medio 2023 vast in Almelo. Het contract van Ismail Azzaoui is daarentegen opgezegd.

De la Torre, Quagliata en Bakboord beschikten alle drie over een aflopend contract bij Heracles. De nummer dertien van de Eredivisie had de mogelijkheid om die verbintenissen automatisch te verlengen en heeft dat gedaan. De drie spelen daardoor in ieder geval in het volgende seizoen nog bij Heracles.

Azzaoui verkeert nog in onzekerheid over zijn toekomst. Heracles heeft zijn aflopende contract formeel opgezegd, maar de Almeloërs 'blijven in contact over de toekomst' met Azzaoui. De Belg kampt momenteel met een zware knieblessure. Mats Knoester lijkt in ieder geval transfervrij te vertrekken bij Heracles: er waren vorige zomer gesprekken over een contractverlenging, maar die liepen nergens op uit.

De contracten van Adrian Szöke, Elias Oubella, Rohat Agca, Samuel Armenteros, Alessandro Damen en Jeremy Cijntje lopen ook af, maar Heracles hoeft het zesta; geen duidelijkheid te verschaffen voor 1 april. Janis Blaswich vertrekt komende zomer transfervrij naar RB Leipzig.