'Luuk de Jong vertrekt zo goed als zeker bij Barça, Sevilla hoopt op transfer'

'Luuk de Jong vertrekt zo goed als zeker bij Barça, Sevilla hoopt op transfer'

31-03-2022 20:01
55

Luuk de Jong is na dit seizoen geen speler van FC Barcelona meer, verwacht Mundo Deportivo. Sevilla zal de Nederlander terughalen naar Andalusië, om hem daarna in de etalage te zetten.

Sevilla verhuurt De Jong dit seizoen aan Barcelona. De Oranje-international kende een teleurstellende start, maakte na de jaarwisseling veel goals en is nu weer op de bank beland. Een tweede periode in Camp Nou lijkt er dan ook niet in te zitten voor De Jong: Sevilla gaat hem na dit seizoen naar alle waarschijnlijkheid weer in de armen sluiten.

Hoelang de hereniging zal duren, is nog maar de vraag. De Jong heeft nog een contract tot medio 2023 bij Sevilla, waardoor de Spanjaarden hem komende zomer hopen te verkopen. Als er geen geschikte club wordt gevonden voor de spits, is de kans echter ook aanwezig dat hij nog een jaar in het wit met rood van Sevilla speelt.

Een terugkeer naar PSV is eveneens opnieuw een mogelijkheid voor De Jong. Dinsdag werd duidelijk dat de aanvalsleider nog altijd in contact staat met zijn oude werkgever. Of een transfer ook haalbaar is, moet nog blijken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie