Bijzonder moment in Breda: Ihattaren mag een half uur meedoen bij Jong Ajax

Bijzonder moment in Breda: Ihattaren mag een half uur meedoen bij Jong Ajax

01-04-2022 21:29
173

Mohamed Ihattaren maakt vrijdagavond zijn rentree in het betaalde voetbal. De spelmaker is na 61 minuten ingevallen bij Jong Ajax in de uitwedstrijd bij NAC Breda en heeft dus nog een half uur om zijn kunnen te laten zien.

Ihattaren werd voor het eerst opgenomen in de wedstrijdselectie van het Amsterdamse beloftenelftal en trainer Johnny Heitinga heeft dus ook besloten om de aanvallende middenvelder in te laten vallen. Met een 0-0 stand op het scorebord kan Jong Ajax wel wat creativiteit gebruiken en dat moet Ihattaren zien te brengen.

Wedden

Meer odds

Op 12 september 2021 zat Ihattaren nog op de bank bij Sampdoria voor de competitiewedstrijd tegen Internazionale, maar verder was hij dit seizoen niet betrokken bij een officiële wedstrijd. Zijn laatste speelminuten maakte de middenvelder nog voor PSV, maar nu is hij dus weer écht voetballer.

Voorafgaand aan de wedstrijd deelde Heitinga nog dat hij trots was op Ihattaren. " We zijn hartstikke blij voor Mo dat hij nu hier staat en dit punt bereikt heeft, maar die lange weg heeft hij nog steeds te gaan. Hij moet wedstrijdfit worden.Maar dat hij hier nu is, zegt veel. Dat zegt ook veel over zijn instelling. Maar nogmaals: hij is er nog niet."