Sparta-directeur reageert op nieuws Beugelsdijk en Meijers: 'Absoluut schrikken'

Sparta-directeur reageert op nieuws Beugelsdijk en Meijers: 'Absoluut schrikken'

02-04-2022 09:17 Laatste update: 03-04-2022 23:48
21

Sparta Rotterdam-directeur Manfred Laros heeft zaterdag voor het eerst gereageerd op de betrokkenheid van Aaron Meijers en Tom Beugelsdijk bij de illegale gokwebsite Edobet. Laros is duidelijk: de twee spelers hadden niet in zee moeten gaan met het bedrijf.

Het nieuws over de betrokkenheid van Meijers en Beugelsdijk bij de illegale gokwebsite kwam vrijdag naar buiten. "Absoluut schrikken", begint Laros in een reactie aan RTV Rijnmond. "Ik heb twijfels of zij wisten dat ze investeerden in een bedrijf dat gelinkt werd aan een topcrimineel, ik denk dat vooral aan hen gevraagd is of ze wilden investeren in een gokbedrijf."

Laros ging vrijdag het gesprek aan met Meijers en Beugelsdijk. "Op dit moment zijn ze nog steeds investeerder in een bedrijf dat opgeheven is, maar ze hebben mij verteld geen aandeelhouder te zijn", vervolgt de directeur, die stelt dat de schuld niet bij Sparta ligt. "Maar bij andere partijen. Wij vinden wel dat je zulke investeringen niet moet doen. Het is nu aan hen zo snel mogelijk het geld eruit te halen dat nog in dat bedrijf zit."