Fraser laat veelbesproken Beugelsdijk invallen: 'We rijden allemaal soms te hard'

Fraser laat veelbesproken Beugelsdijk invallen: 'We rijden allemaal soms te hard'

03-04-2022 19:50
20

Sparta-trainer Henk Fraser liet de veelbesproken Tom Beugelsdijk zondag invallen tegen sc Heerenveen en had daar geen spijt van. De centrale verdediger kwam deze week in het nieuws, nadat bleek dat hij samen met ploeggenoot Aaron Meijers aandelen in een illegale goksite heeft gehad.

Meijers bleef zondag op de bank zitten, Beugelsdijk pakte nog tien minuten mee. "Of ik overwogen heb om ze niet op het wedstrijdformulier te zetten? Nee, eigenlijk niet", aldus Fraser in gesprek met de NOS. "Ik snap best dat er een aantal mensen zijn die dit willen en verwachten van mij en de club, maar ik heb dat niet. Nu is dat niet met elkaar te vergelijken, maar ik denk dat we allemaal wel eens te hard rijden. Nou, dan word je gepakt door de politie, krijg je een bekeuring en dat is het."

Wedden

Meer odds

Volgens Fraser moet de justitiële macht een oordeel over deze zaak vellen en staat hij als trainer van Sparta daarbuiten. "Het zijn zaken die niets te maken hebben met Sparta", stelt Fraser, die zich ook niet druk maakt om wat de buitenwacht ervan vindt. "Ik respecteer de mening van andere mensen, ik heb mijn mening en daar mogen ze op schieten. Maar ik doe er eerlijk gezegd niet zo heel veel mee."