Klaassen spreekt Ajax-hoop uit: Hij kan ook nog blijven. Daar hoop ik wel op

Klaassen spreekt Ajax-hoop uit: "Hij kan ook nog blijven. Daar hoop ik wel op"

04-04-2022 07:58
12

Davy Klaassen noemt de interesse van Manchester United in Erik ten Hag logisch. De middenvelder van Ajax hoopt echter dat de trainer in Amsterdam blijft.

Hoewel Klaassen de laatste maanden vaker dan hem lief is op de bank zit bij Ajax, is hij zeer te spreken over Ten Hag. De Oranje-international vindt het niet gek dat United voor de oefenmeester heeft aangeklopt. "Hij doet het al jaren goed bij ons en Manchester United doet het al jaren slecht", zegt hij in het Algemeen Dagblad. Volgens Klaassen is de invulling van de trainerspositie geen belangrijk onderwerp van gesprek onder de spelers. "Hij kan ook nog blijven. Daar hoop ik wel op."

Ten Hag erkende recent in een interview met Sport1 dat hij heeft gesproken met de Premier League-grootmacht. De Nederlander geldt samen met Mauricio Pochettino als de belangrijkste kandidaat om aan de slag te gaan op Old Trafford. "Mocht ik op een gegeven moment besluiten om de volgende stap te zetten, dan hoop ik dat de mensen hier het begrijpen", liet hij onder meer weten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s