PEC maakt terugkeer van oude bekende wereldkundig: 'Een op en top prof'

PEC maakt terugkeer van oude bekende wereldkundig: 'Een op en top prof'

05-04-2022 16:11
18

Bart van Hintum speelt volgend seizoen bij PEC Zwolle. De 35-jarige verdediger, die nu nog bij FC Groningen speelt, zal transfervrij de overstap gaan maken.

PEC heeft de komst van de linksbenige verdediger op de officiële kanalen bekend gemaakt. Van Hintum tekent een contract dat hem tot medio 2023 in Zwolle houdt met een optie voor nog een seizoen. Eerder gaf hij al aan dat het hem niet uitmaakt op welk niveau de Blauwvingers volgend seizoen uit zullen komen.

Op de clubsite legt Van Hintum uit waarom hij de keuze voor PEC heeft gemaakt. "Dat ik nu al een contract teken toont mijn gevoel bij deze club en geeft duidelijkheid voor alle partijen, daar hecht ik waarde aan. Hier wil ik mijn laatste jaren spelen."

Technisch manager Mike Willems is blij dat hij de verdediger heeft weten te overtuigen. "Met Bart halen we een op en top prof in huis. Een leider met veel ervaring, de juiste mentaliteit en die op de verschillende plekken links achterin uit de voeten kan. Het huidige seizoen toont eens te meer aan dat Bart hartstikke fit en van waarde is. Daarom doet het mij goed hem terug naar de club te halen, zeker ook omdat spelers met het geschetste profiel van Bart schaars zijn."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie