Nog een tegenvaller voor Van Bronckhorst: einde seizoen voor Rangers-topscorer

Nog een tegenvaller voor Van Bronckhorst: einde seizoen voor Rangers-topscorer

05-04-2022 18:55
4

Een nieuwe tegenvaller voor Giovanni van Bronckhorst bij Rangers FC: de Nederlander kan dit seizoen niet meer beschikken over clubtopscorer Alfredo Morelos. De spits is onder het mes gegaan en zal pas in de voorbereiding op het nieuwe seizoen trainen met de groep.

Morelos moest de Old Firm door zijn dijbeenkwetsuur al laten schieten. Dat pakte niet goed uit voor Rangers: de Schotten verloren met 1-2 van aartsrivaal Celtic, waardoor de landstitel zo goed als uit zicht is. Nu krijgt Van Bronckhorst dus nog meer slecht nieuws. Morelos zal dit seizoen namelijk niet meer inzetbaar zijn.

De Colombiaan is inmiddels geopereerd aan zijn dijbeen, nadat hij geblesseerd raakte bij het nationale team. Morelos zal de komende maanden moeten revalideren. Met twaalf goals en zeven assists was de tweebenige aanvalsleider een belangrijke schakel in het elftal van Van Bronckhorst.

Rangers speelt dit seizoen in ieder geval nog zeven wedstrijden: vijf in de Schotse kampioenspoule en twee in de Europa League, tegen SC Braga.