Driessen schuift Kroes naar voren als mogelijke opvolger Overmars

Driessen schuift Kroes naar voren als mogelijke opvolger Overmars

05-04-2022 22:01 Laatste update: 22:01
53

Ajax lijkt nog niet concreet bezig met de opvolging van Marc Overmars. Valentijn Driessen van De Telegraaf laat wel een opvallende naam vallen: Alex Kroes van Go Ahead Eagles.

Ajax haalde onlangs Klaas-Jan Huntelaar in huis als rechterhand van Gerry Hamstra, die het roer van Overmars overgenomen heeft. Het is wel de bedoeling dat er een nieuwe technische eindverantwoordelijke komt.

"Ze gaan nog iemand halen, maar ik heb nog niemand gehoord. Er is een goede gegadigde, maar die moet dan afstand doen van zijn club: Alex Kroes", zegt Driessen in een video van Vandaag Inside.

Kroes is eigenaar van Go Ahead Eagles en was ooit verbonden aan makelaarskantoor SEG. "Die heeft daar toch wat neergezet. Een oud-speler van Ajax die bekend is in de zaakwaarnemerswereld. Een tijdje geleden is hij eruit gestapt omdat hij graag een club wilde leiden. Kroes heeft zijn sporen al een beetje verdiend. Overmars is ook van Deventer gekomen. Wil je dat Huntelaar over twee jaar alles bepaalt, dan moet je iemand als Alex niet nemen."

A