'St. Juste mag hopen op droomtransfer: vraagprijs ligt op 12 miljoen euro'

'St. Juste mag hopen op droomtransfer: vraagprijs ligt op 12 miljoen euro'

06-04-2022 15:29
18

De kans bestaat dat Jeremiah St. Juste volgend seizoen bij een subtopper in de Premier League of Bundesliga speelt. Volgens BILD hebben Leicester City, West Ham United, Borussia Dortmund en Bayer Leverkusen interesse in de 25-jarige verdediger van FSV Mainz.

St. Juste doorliep de jeugdopleiding van sc Heerenveen, speelde twee seizoenen bij Feyenoord en verhuisde in 2019 naar Duitsland. Als snelste speler van de Bundesliga (36,63 km/u) heeft hij zich in de kijker gespeeld bij meerdere clubs. Leicester City en West Ham United onderzoeken de optie om de 25-jarige verdediger in de zomer over te nemen van Mainz, meldt BILD.

Ook Dortmund en Leverkusen worden tot de kanshebbers gerekend. St. Juste werd vorig jaar al met de Duitse clubs in verband gebracht. Hij ligt tot medio 2023 vast en op dit moment lijkt een contractverlenging onwaarschijnlijk. Mainz vraagt naar verluidt twaalf miljoen euro. Wel zit er een addertje onder het gras: St. Juste kampt met schouderproblemen, waardoor hij dit seizoen pas acht Bundesliga-wedstrijden speelde.