Gakpo heeft warmgedraaid in Enschede: Ja, ik ben fit en kan 90 minuten spelen

Gakpo heeft warmgedraaid in Enschede: "Ja, ik ben fit en kan 90 minuten spelen"

06-04-2022 19:19 Laatste update: 20:19
35

Cody Gakpo is weer topfit, verklaart de PSV-aanvoerder in aanloop naar de Conference League-wedstrijd tegen Leicester City. De linksbuiten liep in de vorige Europese wedstrijd tegen FC Kopenhagen een blessure op en speelde zaterdag tegen FC Twente slechts één helft.

Donderdag kan hij in Leicester negentig minuten spelen, heeft hij woensdag desgevraagd laten weten tijdens de persconferentie in Engeland. Gakpo viel zaterdag in Enschede bij rust in, scoorde direct en hielp PSV om een 3-1 achterstand om te toveren in een 3-3 gelijkspel. Die lijn wil hij tegen Leicester City doortrekken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Daarnaast kan de door – onder meer – Arsenal begeerde Gakpo zichzelf alvast laten zien aan het Engelse publiek. De captain is echter nog niet bezig met een potentiële transfer en wil eerst presteren met PSV, klinkt het. "Ik wil iets winnen, daar is de focus op", wordt hij geciteerd door Voetbal International.

PSV trapt donderdag om 21.00 uur Nederlandse tijd af tegen Leicester City. De return in Eindhoven is zeven dagen later en begint om 18.45 uur.

Plaats een reactie