Van Polen voelt dat hij nog door kan en tekent voor zijn zestiende seizoen bij PEC

Van Polen voelt dat hij nog door kan en tekent voor zijn zestiende seizoen bij PEC

07-04-2022 16:28
20

Bram van Polen gaat op voor zijn zestiende seizoen in het shirt van PEC Zwolle. De 36-jarige verdediger heeft zijn contract bij de Blauwvingers met één jaar verlengd.

Dat maakt PEC donderdagmiddag bekend via de officiële kanalen. Van Polen, die dit seizoen in 24 competitiewedstrijden in actie kwam voor de formatie uit Zwolle en daarin vier keer tot scoren kwam, ligt nu tot medio 2023 vast. Dat er onzekerheid is over de competitie waar de club volgend seizoen in speelt, deert de captain niet.

Op de clubsite valt te lezen dat Van Polen hoe dan ook gemotiveerd is. "Er zijn voldoende uitdagingen om juist nu nog een jaar door te gaan. Ik voel me hartstikke fit en kan van waarde zijn voor mijn club. Ook in dit sportief lastige jaar is dat niet anders."

Technisch manager Mike Willems hoefde in ieder geval niet lang te onderhandelen. "Hij heeft al vroeg laten weten nog graag een jaar bij te tekenen en ook wij zien volgend seizoen een belangrijke rol voor Bram weggelegd. Bram heeft zijn waarde voor de club, binnen en buiten de lijnen van het veld. Dat zien we wekelijks. Het doet me dan ook goed dat we hem binnenboord houden."