PSV-terugkeer behoort tot de mogelijkheden: 'Zeg nooit nooit'

PSV-terugkeer behoort tot de mogelijkheden: 'Zeg nooit nooit'

07-04-2022 19:10
29

Luc Nilis werd onlangs nog aangesteld als spitsentrainer van de jeugd bij KRC Genk en is ook hoofdtrainer van het kleine SV Belisia, maar heeft zich al uitgesproken over een eventuele nieuwe uitdaging. Een terugkeer bij PSV behoort tot de mogelijkheden.

Met Ruud van Nistelrooy heeft PSV volgend seizoen een nieuwe hoofdcoach en dat is voor Nilis ook nog een oude bekende. De twee speelden in het verleden nog samen bij de Nederlandse topclub. Van Nistelrooy stelt momenteel ook zijn nieuwe technische staf samen en Nilis zou geen nee zeggen tegen een terugkeer.

"Ik zeg bij PSV nooit nooit", begint Nilis bij Eindhovens Dagblad. "De waardering die ik van PSV-supporters soms nog krijg, doet me altijd heel goed en het blijft een club die ik altijd nauwgezet volg. Maar ik heb het nu goed naar de zin en kan de job in Genk goed combineren met mijn werk als coach", klinkt het.

In het verleden was Nilis naast speler ook al actief als trainer bij PSV. Van 2006 tot 2011 was hij er spitsentrainer/scout. Na avonturen bij Kasimpasa, Genclerbirligi en KSK Hasselt keerde hij in 2014 terug naar PSV, waar hij tot 2018 spitsentrainer was.