Pusic kan woede niet inhouden, deelt duw uit en krijgt rood in rust bij Feyenoord

07-04-2022 19:47
31

In de rust van Feyenoord-Slavia Praag heeft Marino Pusic een opmerkelijke rode kaart gekregen. De assistent-trainer van Feyenoord wilde scheidsrechter Halil Umut Meler een standje geven en kreeg het daarna aan de stok met Slavia-captain Peter Olayinka.

Scheidsrechter Meler zorgde in het slot van de eerste helft voor woede in De Kuip. De Turk keurde een dubieus doelpunt van Slavia goed en weigerde Feyenoord tot tweemaal toe een strafschop te geven. Na het rustsignaal beende Pusic richting de arbiter, maar Slavia-aanvaller Olayinka wilde daar een stokje voor steken.

De gemoederen tussen Pusic en Olayinka liepen daarna hoog op, terwijl keeper Ofir Marciano zich ook in de ruzie mengde. Zodoende liep de discussie uit op een flink opstootje, waarin Pusic een aantal duwen uitdeelde en icasseerde.

Toen het gevaar geweken was, gaf arbiter Meler een rode kaart aan Pusic. Marciano kwam ervanaf met geel. Datzelfde geldt voor Olayinka. Ondertussen staat er na 45 minuten een 1-1 stand op het scorebord in De Kuip.