Tsjechen willen wraak nemen op Feyenoord: 'Kansrijke positie na Rotterdamse hel'

Tsjechen willen wraak nemen op Feyenoord: 'Kansrijke positie na Rotterdamse hel'

07-04-2022 22:35 Laatste update: 22:36
17

De Tsjechische media zien dat Slavia Praag alvast een beetje wraak heeft kunnen nemen op Feyenoord. De Stadionclub slikte een late tegengoal in De Kuip (3-3), nadat Slavia eerder dit seizoen nog verslagen werd in Rotterdam.

Het Tsjechische Idnes doet bericht vooral op zakelijke wijze over het spektakelstuk in De Kuip. 'Slavia heeft de 1-2 nederlaag van september in Rotterdam deels goedgemaakt. Toen kwam Feyenoord al snel op voorsprong en dat was deze keer niet anders.' Het Tsjechische medium ziet dat Feyenoord nog een comeback inzette, maar dat was niet genoeg voor de overwinning. 'Nog na het verstrijken van de blessuretijd baande Ibrahim Traoré zich een weg door de Feyenoord-verdediging.'

'Slavia sleept een waanzinnig 3-3 gelijkspel uit het vuur na een knotsgekke wedstrijd in Rotterdam', kopt de sportafdeling van Aktuálne. Het medium heeft voor de rest hetzelfde wedstrijdverslag als Idnes gebruikt.

iSport beschrijft hoe 'een gekke wedstrijd in de Rotterdamse hel' geen winnaar kreeg. 'De jacht op wraak op Feyenoord voor de nederlaag in de groepsfase, is donderdag geopend door Slavia. In de kwartfinale van de Conference League bevindt de ploeg zich in een kansrijke positie voor de return.' De volgende ontmoeting tussen Feyenoord en Slavia is over precies een week in Praag.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie