BILD bespreekt 'financieel pakket', Mazraoui en Gravenberch: Ziet er goed uit

BILD bespreekt 'financieel pakket', Mazraoui en Gravenberch: "Ziet er goed uit"

08-04-2022 07:54 Laatste update: 07:59
15

Bayern München maakt serieus werk van het Ajax-duo Noussair Mazraoui-Ryan Gravenberch en het heeft er alle schijn van dat de rechtsback en de middenvelder naar Der Rekordmeister gaan verkassen. De financiële mogelijkheden van Bayern zijn niet onbegrensd, maar Mazraoui en Gravenberch lijken wel binnen het budget te gaan passen.

Donderdag werd al duidelijk dat de Bundesliga-koploper een akkoord met de twee Ajacieden nadert. "Dat ziet er goed uit", laat clubwatcher Tobi Altschäffl weten in de BILD-podcast Bayern Insider. "Bayern heeft een financieel pakket samengesteld, dat bij beide spelers moet gaan passen. Gravenberch heeft al tegen Julian Nagelsmann (de Bayern-trainer, red.) gezegd dat hij graag met hem wil werken."

De Duitsers moeten met Ajax nog over een transfersom voor Gravenberch onderhandelen, terwijl Mazraoui transfervrij over kan komen. "Ze zijn erg optimistisch dat ook Mazraoui met dit pakket gehaald kan worden. En als deze twee spelers komen, geloof ik niet dat er nog heel veel meer staat te gebeuren."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie