Stafleden van AS Roma en Bodø/Glimt raken slaags: 'Gedroeg zich als een dwaas'

Stafleden van AS Roma en Bodø/Glimt raken slaags: 'Gedroeg zich als een dwaas'

08-04-2022 10:32
30

De wedstrijd tussen Bodø/Glimt en AS Roma, die in een verrassende 2-1 zege voor de Noren eindigde, is na afloop ontsierd door een incident. Volgens Lorenzo Pellegrini, captain van de Romeinen, viel Glimt-trainer Kjetil Knutsen een staflid van Roma aan. De oefenmeester heeft echter een andere versie.

Pellegrini was woest en liet tegenover Sky Sport Italia in niet mis te verstane bewoordingen weten wat hij had gezien. "Hun coach viel onze keeperstrainer gewoon aan!", stelt de Roma-captain. "Eerst zei hij een paar dingen en daarna werd het fysiek. Zo triest, want dit gedrag is een belediging richting Roma, de spelers en de staf. Beschamend."

"Ik sta nog steeds te trillen door wat ik net gezien heb", gaat Pellegrini verder. "Nogmaals, het is gewoon schandalig. Nu willen we de Noren maar wat graag uitschakelen, ook om wat er vandaag buiten het veld is gebeurd."

Later reageerde Knutsen ook op de aantijgingen. "Die assistent van Roma gedroeg zich als een dwaas en begon me tijdens de wedstrijd al uit te dagen", liet de trainer van de Noren weten. "Daar bleef hij maar mee doorgaan. Dat heeft niets meer te maken met fair play. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt."

De politie is ter plaatse geweest, maar heeft geen aanhoudingen verricht. Er is ook geen aangifte gedaan, maar de UEFA gaat het incident wel onderzoeken.