'28 miljoen plus bonussen, 9 en 8 miljoen per jaar voor Gravenberch en Mazraoui'

'28 miljoen plus bonussen, 9 en 8 miljoen per jaar voor Gravenberch en Mazraoui'

08-04-2022 13:37
232

BILD heeft een volgende update over het Ajax-duo Noussair Mazraoui-Ryan Gravenberch gedeeld, inclusief financiële details. Het duo komt voor in totaal zeventien miljoen op de Beierse loonlijst te staan.

De komst van de rechtsback en de middenvelder hangt al enige tijd in de lucht, maar volgens BILD drukt Bayern nu door. Der Rekordmeister wilde aanvankelijk niet aan Ajax' vraagprijs voor Gravenberch voldoen, maar beide clubs lijken elkaar alsnog te vinden: de negentienjarige middenvelder gaat voor 28 miljoen euro plus bonussen de overstap maken. Zijn jaarsalaris zal negen miljoen euro bedragen.

Mazraoui is binnenkort transfervrij, werd begeerd door onder meer AC Milan, Borussia Dortmund en FC Barcelona, maar lijkt ook voor Bayern te kiezen. Volgens BILD gaat hij net iets minder dan Gravenberch verdienen: acht miljoen euro per jaar. Met deze dubbeldeal lijkt Bayern al vroeg klaar: de Bundesliga-koploper heeft budget vrijgemaakt voor het Ajax-duo en gaat verder niet veel meer ondernemen, liet clubwatcher Tobi Altschäffl eerder op de vrijdag weten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie