'PSV gaat op zoek naar nieuwe keeper, namen Krul en Cillessen zijn al gevallen'

'PSV gaat op zoek naar nieuwe keeper, namen Krul en Cillessen zijn al gevallen'

09-04-2022 08:43
173

Voor het Eindhovens Dagblad staat vast dat PSV voor volgend seizoen op zoek is naar een nieuwe keeper. Tijdens 'een eerste inventarisatie' zijn de namen van Tim Krul en Jasper Cillessen al gevallen in Eindhoven, weet de krant.

Dat PSV op zoek is naar een keeper heeft alles te maken met de slechte prestaties van Joël Drommel. De doelman werd voor drie miljoen euro gekocht van FC Twente, maar maakte veel fouten en is inmiddels op de bank gezet. 

Marcel Brands, vanaf aankomend seizoen de nieuwe algemeen directeur, zal zich veel meer met transfers gaan bemoeien. Het Eindhovens Dagblad rekent erop dat PSV een nieuwe eerste doelman gaat halen. 'Waarbij namen als die van Tim Krul en Jasper Cillessen bij een eerste inventarisatie weleens zijn gevallen. Er is geen enkele zekerheid dat PSV hen kan oppikken, maar daarmee is in ieder geval duidelijk dat PSV zoekt naar een nieuwe nummer een onder de lat', aldus de krant.

PSV heeft dit seizoen een serieus keepersprobleem. Yvon Mvogo werd voor twee jaar gehuurd van RB Leipzig en is door de keepersflaters van Drommel voor de tweede keer dit seizoen in het doel gezet.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie