Onana reageert op fans: 'Ze kunnen zingen, ze kunnen huilen, I don't give a shit'

Onana reageert op fans: 'Ze kunnen zingen, ze kunnen huilen, I don't give a shit'

09-04-2022 22:30
208

Andre Onana ging zaterdag opnieuw in de fout in het Eredivisie-duel van Ajax met Sparta, maar de Kameroener laat zich naar eigen zeggen niet uit het veld slaan. De 26-jarige doelman benadrukt nogmaals dat de kritiek van de fans hem niet raakt.

Met een foute pass stond Onana aan de basis van de openingstreffer van Joeri de Kamps. "Ik wilde Ryan aanspelen, maar voetbal draait om keuzes. Ik maakte die keuze, maar het was verkeerd. Dat is voetbal, je moet leren van je fouten", begint hij bij ESPN

Wedden

Meer odds

Hans Kraay junior stelt dat Onana sinds zijn terugkeer onrustiger oogt. "Dat is alleen jouw gevoel. Ik ben nog steeds dezelfde doelman, ik maak alleen mindere momenten door. That's life. Je kunt niet elke dag winnen. Je moet leren van je fouten en je moet fouten maken om sterker te worden. Het is een zwaar jaar geweest voor mij met de hele situatie, maar het zal mij sterker maken. Er is veel gebeurd, maar ik ben blij dat ik terug ben."

"Ik weet dat ik nog niet op mijn beste niveau zit, maar ik zal terugkeren", gaat Onana verder. "Ik denk niet dat ik een andere keeper ben, dat denk jij. Dat is jouw probleem. Soms maak ik de verkeerde beslissing. Ik ben dezelfde persoon."

Onana stelt dat ook de kritiek van de Ajax-fans hem onberoerd laat. "Wat de mensen zeggen maakt mij helemaal niets uit. Ze mogen zeggen wat ze willen. Ik weet wie ik ben en wat ik voor deze club heb betekend. Dat is het belangrijkste voor mij. Ze kunnen zingen, ze kunnen huilen, ze kunnen doen wat ze willen. I don't give a shit."

Onana durft niet te zeggen of de supporters teleurgesteld zijn door zijn naderende transfervrije vertrek. "Dat moet je hun vragen. Ik ben hier nog een paar weken en zal mijn best doen. De kritiek is onderdeel van mijn leven. Ze doen maar. Dit is hoe ik ben, ik houd nog steeds van ze. Ik luister alleen naar de kritiek van de coaches."