Moeder van slachtoffer Ronaldo-incident spreekt zich uit: 'Kan het niet geloven'

Moeder van slachtoffer Ronaldo-incident spreekt zich uit: 'Kan het niet geloven'

10-04-2022 09:32 Laatste update: 13:09
73

Cristiano Ronaldo liet zich na het verloren duel met Everton FC (1-0) gaan en smeet een telefoon van een jonge toeschouwer op de grond. De moeder van de jongen, Sarah Kelly, geeft haar kant van het verhaal. 

Kelly doet haar verhaal bij The Liverpool Echo en kan niet geloven dat Ronaldo zich op die manier afreageerde. "Mijn zoon was daar om ze allemaal te filmen. Hij filmde alle spelers van United die langsliepen. Toen liet hij zijn telefoon zakken omdat Ronaldo zijn sok naar beneden trok omdat zijn been bloedde", vertelt Kelly.

Wedden

Meer odds

"Mijn zoon liet alleen zijn telefoon zakken, zonder iets te zeggen. Ronaldo liep vervolgens voorbij en sloeg de telefoon uit zijn handen", vervolgt de moeder. "Ik kan gewoon niet geloven dat ik hierover moet praten. Je kunt aan de blauwe plek zien dat hij contact heeft gemaakt."

Kelly zegt dat haar zoon compleet in shock is door het incident. "Hij is autistisch en heeft dyspraxie (motoriek-stoornis, red.), dus hij begreep niet wat er gebeurde. Hij is er echt boos over en het weerhoudt hem er voorlopig van om weer naar een wedstrijd te gaan."

Ronaldo liet op sociale media al weten zich schuldig te voelen over zijn uitbarsting. "We moeten altijd respectvol en geduldig zijn en het voorbeeld geven voor alle jongeren die van het mooie spel houden. Ik zou deze supporter willen uitnodigen om een wedstrijd op Old Trafford te komen bekijken als teken van mijn sportiviteit", liet de Portugese aanvaller weten.