PSV bevestigt 'terugkeer' Gomes: 'Ben blij dat ik de belofte kan inlossen'

PSV bevestigt 'terugkeer' Gomes: 'Ben blij dat ik de belofte kan inlossen'

10-04-2022 13:15
71

Heurelho Gomes is vanaf nu als ambassadeur aan PSV verbonden. De Braziliaanse oud-keeper wordt in zijn geboorteland het gezicht van PSV

Dat vertelde Gomes zaterdag al in een interview met het Eindhovens Dagblad. PSV heeft het nieuws nu bevestigd. "Ik heb voor een aantal prachtige clubs gespeeld, maar PSV is de club die als mijn thuis voelt", zegt Gomes op de clubsite van PSV.

"De jaren die ik hier gehad heb, waren enorm intens. De connectie die ik hier met de mensen voelde, heb ik nergens anders beleefd. Sinds mijn komst in 2004 heb ik me altijd onderdeel van de PSV-familie gevoeld. Toen ik vertrok, wist ik dat ik ooit zou terugkeren. Ik ben blij dat ik die belofte aan mezelf nu kan inlossen en ben ervan overtuigd dat we samen de van oudsher sterke band tussen PSV en Brazilië naar een hoger niveau kunnen tillen."

PSV speelde van 2004 tot 2008 voor PSV. Hij werd vier keer kampioen en wist met de Eindhovenaren de halve finale van de Champions League te bereiken. Daarin ging het in de slotfase mis tegen AC Milan.