AD: RB Leipzig wil Manchester United aftroeven en zet zinnen op Ten Hag

AD: RB Leipzig wil Manchester United aftroeven en zet zinnen op Ten Hag

10-04-2022 18:11 Laatste update: 18:52
88

De Erik ten Hag-soap heeft volgens het Algemeen Dagblad een nieuwe twist gekregen. Niet alleen Manchester United heeft zijn zinnen gezet op de Ajax-trainer, ook RB Leipzig heeft belangstelling.

Eerder op de zondag meldde The Times dat 'een grote Duitse club' Manchester United de loef af wil steken. Volgens het AD gaat het dus om Die Roten Bullen. Manchester United was al langere tijd bezig met Ten Hag, maar de transfer naar Old Trafford is nog niet helemaal rond. Leipzig heeft ondertussen met de belangenbehartigers van de Ajax-trainer gesproken.

De huidige nummer vier van de Bundesliga zette eerder dit seizoen de Amerikaan Jesse Marsch aan de kant en stelde Domenico Tedesco aan als opvolger. De geboren Italiaan leidde Leipzig weer naar de top-vier van Duitsland en staat ook volgend seizoen nog onder contract, maar Leipzig, werkgever van de aan Ajax verhuurde Brian Brobbey, lijkt toch niet helemaal overtuigd. De Telegraaf weet te melden dat men bereid is om de clausule ter waarde van twee miljoen euro voor Ten Hag te betalen.

Ten Hag had rondom de wedstrijd tegen Sparta van zaterdag overigens weinig trek in vragen over zijn sportieve toekomst. "Ik praat alleen over de wedstrijd. Ik ga niet in op geruchten", liet hij weten aan ESPN. "Vragen over de wedstrijd, of ik ga naar binnen."