'Halilhodzic opeens op de wip, ultiem overleg met Mazraoui en Ziyech op komst'

'Halilhodzic opeens op de wip, ultiem overleg met Mazraoui en Ziyech op komst'

10 april - 19:19 Laatste update: 19:38
43

Vahid Halilhodzic leidde Marokko naar het WK van 2022, maar is er zelf wellicht niet bij in Qatar. Volgens RMC Sport breken er belangrijke weken aan voor de 69-jarige Bosniër, die gebrouilleerd raakte met Noussair Mazraoui en Hakim Ziyech.

De Ajacied en de ex-Ajacied werden weer opgeroepen voor de play-offs tegen DR Congo, maar bedankten voor de eer. Nu wil de Marokkaanse bond weer toenadering zoeken tot Mazraoui en Ziyech, maar dat gaat mogelijk ten koste van Halilhodzic, die sinds medio 2019 in functie is.

Volgens RMC Sport gaat Faouzi Lekjaa binnenkort namens de Marokkaanse bond om de tafel met de twee spelers en de bondscoach. Als de plooien dan niet glad kunnen worden gestreken, lijkt het niet ondenkbaar dat juist Halilhodzic de strijd verliest. Volgens het Franse medium zijn er al drie kandidaat-opvolgers in beeld, mocht het inderdaad van een breuk komen: Laurent Blanc, Claude Puel en Rudi Garcia.

Marokko had aan een 1-1 gelijkspel en een 4-1 zege op DR Congo genoeg om zich voor het WK te kwalificeren. Daar is het in de groepsfase gekoppeld aan België, Kroatië en Canada.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie