Dasa wil voorbeeld van Doekhi en Bazoer niet volgen: 'Vind ik niet netjes'

Dasa wil voorbeeld van Doekhi en Bazoer niet volgen: 'Vind ik niet netjes'

11-04-2022 15:24
31

Het contract van Eli Dasa loopt over ruim twee maanden af bij Vitesse, maar de rechtsback sluit niet uit dat hij langer in Arnhem blijft. Dasa weigert echter om uitsluitsel te geven over zijn toekomst.

Teamgenoten Riechedly Bazoer en Danilho Doekhi kondigden hun vertrek bij Vitesse al zo goed als aan, maar Dasa wil dat niet doen. "Dat is hun keuze, ik heb die keuze nog niet gemaakt", vertelt de back tegenover Voetbal International. "Dat doe ik pas na het seizoen. Uit respect voor de club. Ik heb veel te danken aan Vitesse, ik heb hier prachtige seizoenen gehad. Moet ik dan nu de supporters al laten weten wat mijn plannen zijn? Dat vind ik niet netjes."

Zelf heeft Dasa al wel een idee over zijn toekomst. "Ik heb wel iets in mijn hoofd, maar dat houd ik voor mezelf", stelt de Israëliër, die een langer verblijf in Nederland niet uitsluit. "Ik kan ook in mijn hoofd hebben dat ik hier wil blijven, toch? We hebben het als gezin prima hier."

Dasa heeft met Vitesse contact gehad over een nieuw contract, maar die gesprekken dateren al van december. "Ik heb ambities, maar wil ook weten wat er bij Vitesse kan. We hebben gesprekken gehad over een nieuw contract, maar dat is al weer een tijd geleden."