'Benfica weigert bod van twaalf miljoen euro op PSV-huurling Vinícius'

'Benfica weigert bod van twaalf miljoen euro op PSV-huurling Vinícius'

12 April - 15:50
71

Carlos Vinícius keert voorlopig niet terug naar Brazilië. Benfica, de club die hem ook volgend seizoen uitleent aan PSV, heeft een miljoenenbod van Palmeiras afgewezen.

Vinícius staat sinds kort op het verlanglijstje van Palmeiras, dat in de bonkige Braziliaan (27) de perfecte spits ziet en op korte termijn zaken wil doen. Een openingsbod van twaalf miljoen euro, waarvan twee miljoen aan bonussen, is echter op niets uitgelopen, meldt ESPN Brasil.

Benfica verwacht een nieuw en hoger bod van Palmeiras, ook omdat de Portugese topclub drie jaar geleden nog zeventien miljoen euro voor Vinícius betaalden aan Napoli. Achter de schermen wordt de transferpoging van Palmeiras als 'complex' betiteld. PSV huurt de spits tot medio 2023 van Benfica en weigert naar verluidt het contract zomaar op te zeggen.

De verwachting is dat Palmeiras in de zomer een nieuw offensief gaat doen voor Vinícius. De Braziliaan had afgelopen zondag nog een basisplaats in de thuiswedstrijd van PSV tegen RKC Waalwijk (2-0). Hij staat op zes goals in de Eredivisie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s