'De Ten Hag-soap nadert eindelijk zijn climax: Ajax-trainer geeft zijn jawoord'

'De Ten Hag-soap nadert eindelijk zijn climax: Ajax-trainer geeft zijn jawoord'

12-04-2022 19:18 Laatste update: 20:12
143

Erik ten Hag en Manchester United hebben een principeakkoord bereikt over een dienstverband op Old Trafford. Met dat nieuws pakt het doorgaans betrouwbare The Athletic uit. Manchester United moet nu tot een akkoord met Ajax komen.

Ten Hag kan in Engeland een contract tekenen voor maximaal vier seizoenen, maar dat moet nog besproken worden. The Athletic benadrukt dat het een principeakkoord is en er dus nog niets op papier staat. De aankondiging wordt dan ook niet voor de bekerfinale tussen Ajax en PSV verwacht.

Zoals gezegd is er nog geen akkoord tussen Ajax en Manchester United. De Amsterdamse leiding is wel op de hoogte van het akkoord tussen Ten Hag en zijn mogelijke nieuwe werkgever. Op de achtergrond worden de puntjes op de i gezet. Ten Hag en Manchester United werken ook aan het samenstellen van de technische staf. De kans bestaat dat Mitchell van der Gaag met hem mee zal gaan naar Manchester, maar ook daar is nog onduidelijkheid over.

Het was na afgelopen weekend nog maar de vraag of Ten Hag daadwerkelijk naar Manchester United zou gaan. Ineens lekte de belangstelling van RB Leipzig uit, waardoor de Engelse clubleiding gas moet geven. Het moet raar lopen wil Ten Hag na dit seizoen niet naar Old Trafford verhuizen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie